Гарячий стіл – це обладнання призначене для упаковки товарів у стрейч -плівку ПВХ. Столи використовуються для упаковки як готової продукції, так і напівфабрикатів. За допомогою гарячих столів в стрейч -плівку упаковують хлібобулочні та кондитерські вироби, м’ясні та ковбасні вироби, овочі, фрукти, сухофрукти і багато інших продуктів харчової промисловості та торгівельної сфери. Крім того, на термостолах упаковують і не харчову продукцію. Гарячі столи, на сьогоднішній день, практично незамінні у сфері торгівлі, вони встановлюються в супермаркетах, магазинах та інших торгових точках. Наявність гарячого столу дозволяє швидко, якісно і акуратно упакувати як одиничну продукцію, так і згрупувати розвісний товар в лотках.

Гарячий стіл складається з корпусу, двох горизонтальних поверхонь (обгорткової та гарячої з тефлоновим покриттям), термо-ножа і роликового плівкодержателя. Також, стіл оснащений терморегулятором, що дає можливість підібрати температуру необхідну для конкретного процесу пакування. Корпус і пакувальна поверхня виготовляються з нержавіючої сталі, що дозволяє столу нагріватися дуже швидко (2-3хв) і зберігати встановлену температуру під час всієї роботи. Гаряча поверхня, як і термо-ніж захищені тефлоновим покриттям.

Процес пакування відбувається наступним чином: продукт укладається на робочу поверхню, загортається в стрейч -плівку, після чого плівка обрізається термо-ножом і запаюється на гарячій поверхні, щільно облягаючи товар. При підігріві плівка стає м’якою і еластичною, що підвищує зручність роботи з плівкою і забезпечує щільне та якісне з’єднання кінців плівки. На поверхні гарячого столу, можна упаковувати як безпосередньо сам продукт, так і продукти укладені в харчові лотки з полістиролу. Гарячий стіл допоможе Вам легко і швидко розмотати, обрізати стрейч -плівку і акуратно упакувати продукт.

Упаковка товарів здійснена на гарячому столі надає естетичний, привабливий вигляд товару. Більше того, товари упаковані в ПВХ плівки, захищені від висихання, попадання на них забруднень і від впливу різних зовнішніх факторів. У цих товарів збільшується термін зберігання і вони довше зберігають товарний вигляд.

Гарячі столи для упаковки стрейч -плівки ПВХ відрізняються розмірами. Розмір столу визначається шириною плівки.

Гарячий стіл – є зручним, практичним, ефективним і сучасним обладнанням, завдяки чому воно стало широко відомим і затребуваним у сфері торгівлі та харчової промисловості.

hot-table