Вакуумні пакувальні машини – призначені для упаковки продуктів харчування шляхом відкачування повітря з пакету або закачування у безповітряний простір упаковки спеціальної комбінації газів (технологія МГС). Вакуумування харчових продуктів дозволяє значно продовжити термін зберігання продукції, зберегти аромат і смакові якості продукту, запобігти висиханню. При упаковці за допомогою технології МГС, продукт ще більш захищений, так як суміш газів не дозволяє розвиватися організмам здатним жити без кисню. Також, вакуумування застосовують і для упаковки промислових товарів з метою захисту від забруднення, вологості і механічних пошкоджень.

Вакуумні машини – це напівавтоматичне пакувальне обладнання, яке може бути камерного і безкамерного типу, а також підлоговим або настільним.

Продукція упакована на вакуумному устаткуванні набуває прекрасного естетичного вигляду і більш приваблива для Покупця.

Вакуумуванню піддають такі продукти харчування, як: ковбаса, сосиски, сардельки, балик, шинка, сири, риба, заготівля напівфабрикатів для подальшого приготування страв і т. д., а також різні промислові товари.

Для роботи з вакуумним обладнанням використовуються спеціальні вакуумні пакети, які Ви також можете придбати у нас в асортименті.

Для отримання більш детальної специфікації обладнання звертайтеся до наших фахівців.

Вакуумные машины